7. marts Kl. 10.00

Skiburgeren venter stadig spændt på en afklaring om årets festival 2021

Opdateret 16-02-2021

Orange Scene

Her på siden vil vi løbende opdaterer, hvordan det går med planlægningen af at få Skiburgerboden klar til årets festival og ikke mindst hvornår vi er klar til at modtage tilmeldinger fra frivillige til arbejdet i boden.

Roskilde Festivalen er forsigtigt optimistiske i forhold til at gennemføre en festival i 2021. Men der er endnu en række uafklarede og ukendte forhold, som kan spille ind på beslutningen. Roskilde Festivalen arbejder ihærdigt på at løse de mange udfordringer, så festivalen kan afholdes indenfor sikre rammer.

Du kan finde flere oplysninger på festivalens hjemmeside. Følg dette link: https://www.roskilde-festival.dk/da/.

Skiburgeren var inden aflysningen af sidste års festival nået meget langt med planlægningen. Vi nåede blandt andet at få åbnet for tilmeldingerne for frivillige medarbejdere og havde også en ny burger på menuen. De planer har vi taget frem igen og er begyndt at støve dem af, så vi kan bruge dem i forhold til dette års festival.

Men inden vi giver den fuld gas, skal vi have en melding fra Roskilde Festivalen om at nu er det ganske vist.

Vi håber at alle, der sidste år deltog i planlægningen og som havde givet tilsagn om at varetage forskellige ledelses- og nøglefunktioner er klar igen i år. Vi ser også gerne en masse medlemmer og folk udefra melde sig som frivillige i boden.

Vi tilbyder nogle hyggelige rammer og giver en burger eller to. Festivalen giver et armbånd.

Vi kan forhåbentlig hente et overskud, der eksempelvis kan bruges til rigtig god skiinstruktion på vores skiture i næste sæson.

Har du spørgsmål til os om Skiburgeren, så skriv til festival@roskildeskiklub.dk

Skiburgerteamet
Klaus