Så er der åbent for medlemmernes tilmelding til Skiburgeren på RF 2022
Klik her for at se
Indhold på denne side
Efter 2 års aflysninger skal vi igen på Roskilde Festival. Det er festival nummer 50 og vi fejrer også et jubilæum, da det i år er 40 år siden, Roskilde Skiklub første gang deltog på festivalen.
Vi er i fuld gang med planlægningen af aktiviteterne i Skiburgeren, og vi skal igen producere mere end 20.000 burgere på 4 hektiske dage på festivalen. Og som noget nyt i år i vil vi have en ny vegetarburger på menuen.
Opgaverne er mange under festivalen. De fleste frivillige har vi brug for til produktionen af burgerne, men råvarerne skal også forberedes i køkkenregionen, de skal bringes ud til bordene, bøfferne skal steges, rösti og vegetarburgere skal varmes i ovnene, brugte remedier skal gøres rene, området skal holdes rent og endelig skal vi også have nogen der sørger godt for os – både for hyggen og den gode forplejning.
Og til det har vi brug for 175 medarbejdere – og jo flere klubmedlemmer jo bedre. I er bare de bedste.
Da vi senest var på festivalen i 2019, fremstillede vi nedenstående antal burgere og röstibakker (Triplet) i runde tal.
Selv om der ikke er blevet afholdt Roskilde Festival siden 2019, har vi holdt skiburgeren i live – dog på et meget lavt niveau. Produktionen i 2020 var 12 stk. og i 2021 370 stk. 😊
Vi åbner for tilmelding til Skiburgeren på RF50 efter nedenstående tidsplan. Alle dage kl. 19
Vi glæder os til en fantastisk festival sammen med jer.
De bedste festivalhilsener
f/ Skiburgerteamet
Klaus