11. september Se i turbeskrivelsen. AFLYST
11. september Banen er booket fra 13:30 til 14:07. Løbende start. Kom i god tid.
23. marts Kl. 18.00

Vi åbner for tilmelding til Skiburgeren 2022 for skiklubbens medlemmer

Efter 3 års ventetid skal vi igen på Roskilde Festival med Skiburgeren. Vi glæder os til igen at blive en del af den store fest og yde vores bidrag til den. I år er det også 40 år siden vi første gang var med på festivalen.

Vi satser igen på at producere mere end 20.000 burgere på 4 hektiske dage under festivalen. Opgaverne i Skiburgeren er mange og forskellige. De fleste medarbejdere har vi brug for til produktionen af burgerne, men råvarerne skal også forberedes i køkkenregionen, de skal bringes ud til bordene, bøfferne skal steges, rösti og vegetarburgere skal varmes i ovnene, brugte remedier skal gøres rene, området skal holdes rent og endelig skal vi også have nogen der sørger godt for os – både for hyggen og den gode forplejning.

Og til det har vi brug for 175 medarbejdere – og jo flere klubmedlemmer jo bedre. I er bare de bedste.

Tilmeldingen for klubbens medlemmer åbner mandag den 4. april kl. 19, og en uge efter åbner vi for tilmeldingen for tidligere medarbejdere og igen en uge senere, åbner vi for alle. På den måde håber vi, at I kan finde en vagt, der passer jer.

Langt de fleste vagter er på 24 timer. For de modne, dvs. personer, der er over 65 år, når festivalen begynder, giver vi mulighed for at opnå en reduktion af timetallet på 4-6 timer, afhængigt af om du tilmelder dig et hold med 4 eller 3 vagter. Timereduktionen fremgår ikke af tilmeldingen, men aftales senere med produktions- eller vagtlederne.

Vi håber, at du vil gå ind på Skiklubbens hjemmeside, hvor der mandag den 4. april bliver åbnet for tilmelding. På hjemmesiden vil der på det tidspunkt også være oplysninger om vagter, hvordan du tilmelder dig mm.

Se mere her om Skiburgeren og om Vagter 2022.

Vi håber, at I er friske på at give den en skalle på festivalen, så vi også næste år har mulighed for at støtte gode initiativer i Skiklubben.

Gode burgerhilsener fra Skiburgerteamet
Klaus

Har du spørgsmål til os om Skiburgeren, så skriv til festival@roskildeskiklub.dk

Hjemmesiden er opdateret 28. marts 2022  |  Sitemap