Roskilde Festivalen 2020 er aflyst pga. Corona

Skiburgeren ser frem mod Roskilde Festival i 2021

Opdateret 08-04-2020

Orange Scene

Det er politisk besluttet, at der ikke må gennemføres store arrangementer frem til og med august. Risikoen for smittespredning er for stor, når mange mennesker er samlet. Dermed bliver der ingen Roskilde Festival denne sommer.

Roskilde Skiklub kan kun tilslutte sig denne beslutning og vi vil bakke op om Roskilde Festivals arbejde med at skabe en forrygende festival nr. 50 i 2021.

Hvis du har spørgsmål om Roskilde Festival og den aktuelle situation, kan du se mere på festivalens hjemmeside. Følg dette link: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Lige som mange andre foreninger og frivillige, har vi været i gang med planlægningen gennem en længere periode. Vi har arbejdet med tilpasning af åbningstiden til 4 dage, udviklingen af en ny burger og flere andre forbedringer. Desuden så vi frem til den nye centrale placering af Skiburgeren på festivalpladsen.

Vi mener selv, at vi har været igennem en god proces i et godt samarbejde med Roskilde Festival. Og alle de gode forslag vil ikke gå i glemmebogen, men vil blive taget frem igen, når vi til efteråret begynder planlægningen af Skiburgeren på Roskilde Festival 2021.

Så stor tak til jer, der aktivt har deltaget i planlægningen af forberedelserne til årets nu aflyste festival. Også tak til jer, der havde givet tilsagn om at deltage på årets festival i forskellige ledelses- og nøglefunktioner og som medarbejdere. Dejligt at så mange af klubbens medlemmer er klar til at gå ind i det arbejde.

Vi håber at se jer alle igen til næste års festival.

Har du spørgsmål til os om Skiburgeren, så skriv til festival@roskildeskiklub.dk

Skiburgerteamet
Klaus