Club La Santa - Skiløb på vulkaner?

28 deltog i klubbens tur til Club La Santa på Lanzarote i begyndelsen af december. Øen har fine bakker, også kaldet vulkaner, men med sin placering ud for Nordafrika, har den formentlig aldrig set sne.

Formålet med rejsen var nu heller ikke at løbe på ski, men at udnytte de mange træningsfaciliteter, som Club La Santa byder på. Deltagerne spredte sig over så forskellige aktiviteter som svømning, golf, cykling, crossfit, windsurfing, tennis, yoga og en hel del mere. Vores lille gruppe i gruppen på tre personer tog godt for os af retterne med både cykling, yoga, windsurfing, og hård træning med skræmmende navne som Crossfit, Body combat og Insanity. Det anbefales at kigge på Club La Santas hjemmeside før man bestiller sin tur, da programmet skifter mellem forskellige temaer fra uge til uge.

Man kan både lære paragliding og kite surfing ganske tæt på Club La Santa. Man kan også købe et tandemflight, hvis man ikke lige har mod på at lære det selv. I modsætning til alle de mange nævnte sportsgrene, må man dog selv have penge op af lommen for at  prøve disse lidt mere vilde sportsgrene.

Vejret var lidt usædvanligt for Lanzarote, da det både stormede de første par dage og der jævnligt kom regnbyger. Statistikken siger at det regner tre dage om året. Al den regn kom mens vi var der... Det generede de mange paraglidere og kite surfere som ellers også valfarter til Lanzarote pga. fornuftige bølger og det gode vejr. En af os måtte derfor også opgive den planlagte paraglider træning, men der var masser af alternativer i campen.
Vejret påvirkede også træningen på La Santa, da næsten alt foregår udendørs på "plæner", som har en slags gummi-træningsgulv. Det hændte jævnligt at man blev våd på ryggen når man lagde sig ned... Specielt!

De to arrangører, Dorte og Anne, havde gjort et fint forarbejde med information og indlogering. Kombineret med positive mennesker, som hyggede sig fint sammen, gjorde det at vi havde en dejlig, men hård, tur til CLub La Santa. Det kan ikke afvises at vi tager med en anden gang!

Susanne, Charlotte & Anders Brandt

Hjemmesiden er opdateret 22. december 2014  |  Sitemap