13. august kl. 14.00 – 16.00

Ture til Vallåsen

Turene til Vallåsen foregår i samarbejde med Skiklubben Hareskoven.

Du kan læse meget mere om turene på www.hareski.dk/aftenski.
  • På denne side er der information om sæsonens program, samt mulighed for at tilmelde dig turene.
  • Tilmeldingen foregår direkte til Skiklubben Hareskoven på de links der er på ovenstående side.
  • Ved selve tilmeldingen skal du markere at du er "klubpartner".
  • Du skal som en del af tilmeldingen betale direkte til Skiklubben Hareskoven (med Dankort).
  • Det koster kr. 395,- pr. "klubpartner" deltager, men du skal gemme kvitteringen, så kan du få refunderet den del af prisen der ligger ud over hvad det koster som medlem af Hareskoven skiklub. (F.eks. et barn på 8 koster kr. 195. Du betaler kr. 395 til Hareskoven skiklub, og får efterfølgende refunderet kr. 200 fra Roskilde Skiklub).
  • Husk at gemme de mails du modtager fra Skiklubben Hareskoven, samt evt. kontoudtog - dem skal vi formentlig bruge til refusionen. (Se nedenfor).
  • Bemærk at informationen på Skiklubbens Hareskovens hjemmeside også forklarer hvordan man modtager bekræftigelse på at turen bliver til noget, hvordan man kan afmelde (obs, bemærk tidsfrister), opsamlingssteder, osv.

Refusion

For at få refusion skal du sende en mail til kasserer@roskildeskiklub.dk med følgende informationer:

• kopi af tilmeldinger
  • medlemsnummer
  • alder på deltagerne
  • beløb I ønsker refunderet
  • kontoudtog fra bank/pengeinstitut hvoraf det fremgår at beløbet er hævet (f.eks. copy/paste fra webbank).
  • kontonummer refusionen skal sættes ind på

Beløbet skal udregnes så hver deltager betaler det samme som et medlem af Hareskoven skiklub ville have betalt. Bemærk at det kun er udgiften til selve turen (inkl. transport, liftkort og instruktion), ikke f.eks. skileje, der ydes refusion på.

Vi er klar over at det er lidt besværligt. Vi overvejer om det kan gøres enklere, men indtil videre er det sådan det fungerer.

Hjemmesiden er opdateret 9. april 2017  |  Sitemap