30. april Kl. 18.00 til 19.00
6. maj Kl. 10.00
8. maj Kl. 19.30 - Kl. 18.00 spisning (tilmelding kræves)
27. oktober Tid og sted følger

Skiburgeren

Skiklubbens bidrag til Roskilde Festivalen 30. juni til 7 juli 2018

Fra bar mark til produktion ca. 26.000 burgere – og retur til bar mark på 11 dage.
Kontakt Skiburgeren, så skriv til festival@roskildeskiklub.dk.

Indhold på denne side
Tilmelding hvordan og hvornår?
Regler for deltagelse
Hvad sker der i Skiburgeren?
Vidste du, at Skiburgeren
Link til historier og billeder fra
Skiburgeren 2016
Skiburgeren 2015
Skiburgeren 2014

Tilmelding hvordan og hvornår?

Vi åbner for tilmelding til Skiburger på RF2018

• 19. april for klubbens medlemmer
  • 24. april for alle dem der arbejdede i Skiburger 2017
  • 29. april for alle.

Vi glæder os til en fantatisk festival sammen med jer.

Det annonceres her på hjemmesiden, på Facebook og via mail.

Se oversigt over vagter her Vagter RF 2018.

Skiburger teamet

Regler for deltagelse

• Du skal være fyldt 15 år for at deltage og du skal være fyldt 18 år for at stå i salget eller i kassen.
  • Er du udlænding skal du have dansk arbejds- og opholdstilladelse.
  • Er du arbejdsløs og står i A-kasse skal du kontakte din A-kasse om du må deltage i frivilligt arbejde.
  • For at få et armbånd skal du udføre mindst 24 arbejdstimer.
  • I tilfælde af sygdom skal du aflevere dit armbånd til din holdleder, og forlade festivalen. I modsat fald opkræver festivalen dig for det fulde beløb, også selvom du har arbejdet nogle af timerne.
  • Festivalledelsen har besluttet, at det ikke er tilladt at drikke øl, mens du udfører dine arbejdsopgaver (men det OK i en pause). Du må ikke være beruset, så du ikke kan udføre dine opgaver forsvarligt.

Du får mad og drikke når du er på vagt i Skiburgeren, men du skal være indstillet på at en pause kan blive afbrudt, ved pludselig travlhed.
Vi er i Skiburgeren for at producere burgere af en god kvalitet, tjene penge til skiklubben og have det sjovt.
Du må ikke være beruset eller på anden måde ude af stand til at udføre dine opgaver forsvarligt.
Armbånd til børn
Kan købes i Check-in. Gratis 0-9 år og reduceret pris for 10-14 år.
Over 15 år er festivalgæster. Båndet følger den voksne der køber.

Skiburgeren er på Facebook Facebook Logo _25x 25

Hvad sker der i Skiburgeren?

Hvis nogen spørger om Skiklubben kan klare det umulige, så kan vi sige: ”Ja, her-og-nu”. Hvis det handler om mirakler, så tager det et par dage mere. For tænk engang at have en klub, der kan præstere frivilligt medlemsarbejde, som starter på en bar græsmark en torsdag, bygger en arbejdsplads til 230 medarbejdere og producerer ca 26.000 burgere – og får det hele pakket ned igen 11 dage senere og leverer en flot, bar græsmark tilbage til Dyrskuepladsen. Klar til næste aktivitet derude. (Og ja, det må ikke glemmes, at det kræver en masse planlægning forud.)
Der er god grund til at være stolt af at være med i en klub, der kan præstere det!
De mere hårde facts siger, at vi i 2015 fremstillede og solgt i runde tal

• 13.500 Skiburgere
  • 5.600 Snowboardere
  • 2.000 Røsti
  • 3.000 360 burgere
  • 550 Byg selv - små
  • 800 Byg selv - store
  • 7.000 Kildevæld
  • 800 Coca Cola
  • 300 Dåse øl

Vidste du, at Skiburgeren

startede burger- og fadøls-salget på festivalen?
For at få Skiburgeren med på sin første Roskilde Festival i 1982 skulle man finde på et produkt, som ingen andre havde. Så blev Skiburgeren født!
Prisen for den første Skiburger var 15 kr.
Skiburger-boden introducerede også fadøllet på festivalen.
Det var Ceres fadøl, de andre ville hellere sælge flaske øl.
En Skiburger og en fadøl blev solgt for 25 kr.
Men med den hurtige og synlige succes, så meldte Tuborg sig til at stå for fadøls-salget. Og det har de så gjort siden.
Skiburgeren har gennem årene også haft andet end selve Skiburgeren: hapsdog, ala-carte restaurant, thai-ret, mongolian barbecue m.fl.
Her er lidt udklip fra Bindingen (klubblad), August 1982.Bindingen 1982 - 1

Bindingen 1982 - 2