13. august kl. 14.00 – 16.00

Skiburgeren 2014 – det var ik’ så ring’

Skiburgeren er pakket ned, og om ikke så længe er regnskabet også lukket (det ser p.t. ud til at give et pænt overskud til klubben). Og det kan ikke siges for tit: TUSINDE TAK FOR EN FLOT INDSATS til de mange af skiklubbens medlemmer, der har hjulpet på forskellig vis!

Det er et stort og flot arbejde I gør for at få Skiburgeren til at fungere og gør, at Skiburgeren stadig har en stor profil på Roskilde Festivalen. Det er også derfor, at folk som Anders Breinholdt skal have sin Skiburger på hver festival:

Ekstrabladet 5.juli:

”Her er de kendtes Roskilde-ritualer

De kendte på årets Roskilde Festival har deres ritualer som skal klares, inden de tager hjem igen:
Ski Burger
Natholdet-værten Anders Breinholdt har dog lidt andre prioriteter end kun at høre musik og drikke øl.
- Det er blevet lidt et ritual, at jeg skal ned til Ski Burger for at få en af deres gode burgere. Det er ikke det første, jeg gør, men det skal klares, inden jeg tager hjem igen, fortæller han.”

Hvis man så Skiburgeren fra en fremmed planet
så ville en alien helt sikkert stå uforløst tilbage med sin observation: ”Hvad har de gang i på den plet ved Darup? Den ene dag er der en græsmark, men pludselig fiser en masse mennesker rundt, og efter 12 dage så går de fra området og efterlader den samme bare græsmark?”. Ja, vi burde måske også selv standse op og reflektere – og lade os imponere? For det er da noget særligt, at der - uden man kan se det  - i 12 dage har været 238 medarbejdere igang, er blevet produceret over 32.000 burgere og handlet for over 1,4 mio.kr. .....

Det er ikke mange foreninger, der kan præstere det samme med frivillig arbejdskraft.

Altid noget vi kan blive bedre til
Vi må gerne være lidt stolte over at kunne præstere en Skiburger, som vi gør. Men så længe ”godt” ikke er ”perfekt” så skal vi også huske, at der er stadig mange ting, der kan gøre Skiburgeren til en endnu bedre Skiburger-bod.

Vi skal have evalueret Skiburgeren 2014. Både hele planlægningsprocessen og afviklingen ude på pladsen. Kvaliteten af burgerne, madproduktionen, hvordan det var at være medarbejder og kunde, indretningen af boden, hygiejene og meget mere.

Evalueringen vil foregå i flere omgange: i første omgang i den planlægningsgruppe, som stod for årets Skiburger-bod. Dernæst en evaluering med de, der har været kontaktpersoner, vagtledere, opbygningshold, medarbejdere m.m. Det gør vi i forbindelse med en skigymnastik-aften i oktober/november.

Så hvis en vestjyde skulle have beskrevet Skiburgeren 2014, så var det nok skrevet ganske kort: "Det var ik' så ring'. Det ka' ik' udelukkes, at der nok bliver en Skiburger igen næste år".

Mange hilsner på vegne af Skiburger-gruppen

Kurt

Hjemmesiden er opdateret 5. oktober 2014  |  Sitemap