7. maj Kl. 10.00
9. maj Spisning kl. 18.00. Generalforsamling starter ca. 19.30

Formandens spalte

August 2014

Festivalen 2014 - Endnu engang var der lagt et kæmpe stykke arbejde og engagement, i at få arrangeret og planlagt Skiburgeren 2014. Forarbejdet gennem året gjorde også, at mange ting gik rigtig godt.
Vi havde en god omsætning, rigtig mange frivillige, som lagde en masse positiv energi i at producere 36.000 burgere, vejret var fint, rekord mange mennesker på årets festival, en rigtig god stemning i og omkring Skiburgeren, Der er altid noget som kan gøres anderledes, men jeg syntes at det gik rigtig godt, at man knalder en stor burger bod op på en græs mark på 2 dage, og 238 mennesker mødes og sammen skaber en arbejdsplads i 8 dage, som fungerer godt, med alle de arbejdsopgaver og udfordringer der ligger i processen at skabe en velfungerende arbejdsplads med trivsel.

Super flot. – tak for indsatsen, det kan ikke siges for tit.

Det er tiden, hvor vi i skiklubben er i fuld gang med planlægningen af skiferien i sæsonen 2014/15, lidt svært i denne tid, hvor det er 30 grader, og sommeren, har vist sig fra sin meget fine og varme side. Men ikke desto mindre er turene ved at falde på plads, og hvis alt går vel, kan vi sætte de første skirejser i nyhedsbrevet / eller på hjemmesiden først i september.

Hvem kan arrangerer ture i klub regi?
Før i tiden var det mest bestyrelsen der arrangerede klubbens ture, men i dag kan alle medlemmer arrangerer en skitur for klubbens medlemmer, oplægget skal igennem turudvalget, som kan findes på hjemmesiden. hvor der også står hvad man skal sikre sig, og hvordan ture arrangeres i Roskilde Skiklub, sådan at vi i skiklubben, får en god og en fornuftig skitur ud fra de samme betingelser.

Hen over sommeren har der været Skovfitness i Himmelev, i den ny anlagte statsskov, et rigtig godt initiativ, som startede sidste år, taget af vores friske skigymnastik instruktører.

Igen i år var der arrangeret en golfturnering for klubbens medlemmer. Endnu engang godt besøgt, og denne gang med en ny vinder – nemlig Tutter. – tillykke med klubmesterskabet i Golf.

Go Cart arrangementet var ligeledes en stor succes med hen ved 40 deltagere på Roskilde Racing center. En tradition som ser ud til at være kommet for at blive, Cicilie og Hasse stod for et rigtig godt arrangement.

Om en måneds tid starter de indendørs aktiviteter, følg med på hjemmesiden, hvor evnt. tilmelding, opstarttidspunkt og lokalitet vil blive annonceret.

En ny hjemmeside ser dagens lys i disse dage, Søren Handler har igennem lang tid arbejdet benhårdt på, at få den nye hjemmeside op at køre, nu er det lige op over, så når i ser den nye hjemmesiden og har tjekket siden ud, kan det være i har konstruktive forslag, til noget som evt. mangler, kunne gøres på en anden måde, eller andre ideer, tanker eller forslag - skriv til webmaster, så ser han på forslagene hen af vejen.

I weekenden den. 23. august er der en stor musik festival på Hedeland, det er Roskilde Fonden som arrangerer denne festival ved navn Corabelle, det er en teknofestival, som afholdes i og omkring operaen. Men i den forbindelse har de lejet vores klubhus i perioden 18/8 – til og med 28/8, hvor de vil have kontor mv. i vore klublokale.

Kim Truesen

Golf _vinder _2014

Tutter som er ny Roskilde Skiklub mester i golf 2014

Klaus som arrangør og sidste års mester.

Hjemmesiden er opdateret 5. oktober 2014  |  Sitemap