5. maj Kl. 10.00
7. maj Kl. 19.30 - Kl. 18.00 spisning (tilmelding kræves)

Skiburgeren - stadige ledige vagter

På dette års festival har vi stadig 19 ledige vagter, alle med 1 vagt på 6 timer inden musikken og 2 vagter på 9 timer om dagen/aftenen og om natten, så hvis du har lyst til at hjælpe og få et armbånd til festivalen, så meld dig NU.

Er du 65+ og interesseret i vagter onsdag til lørdag i tidsrummet 15-23 - ialt 18 timer, så skriv til festival@roskildeskiklub.dk.

Opret en profil på Vagtsystemet eller brug din profil fra sidste år.
Vær opmærksom på at du modtager en bekræftelse på mail, som kan gå i spam, junk eller uønsket mail afhængigt af dit mailprogram.

Opret også en profil på People M (Festivalens system for at give dig et armbånd).

Hvordan opretter jeg min profil i PEOPLE-M hos Roskilde Festival?

Som sidste år, skal du i år 2017 registreres i Roskilde Festival database for at få udstedt et check-in-kort og jeg vil bede dig læse dette og gøre det der passer til din profil:

1. Deltog du i Skiburgeren sidste år?
    Hvis ja, så ligger du allerede på vores holdliste i festivalens nye registreringssystem for frivillige. For at validere din profil og dine oplysninger, skal du, senest den 18. juni, logge dig ind på festivalens system http://people-m.roskilde-festival.dk. Klik i knappen "Har du glemt dit kodeord?", skriv din mailadresse og følg det link, systemet automatisk mailer til dig – og du får nu mulighed for at skrive et password.
  2. Deltog du ikke som frivillig på sidste års festival?
    Brug dette link https://people-m.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig!/?guid=4c580d5d-760d-4437-8e60-ba4982ac3c40 til festivalens registreringssystem for frivillige og sørg for senest den 18. juni at oprette dig. Når du bruger linket, ryger du automatisk ind på Skiburgerens holdliste.
  3. Deltog du som frivillig for en anden forening, eller vil du arbejde for en anden forening?
    Hvis ja, så ligger du på en anden holdliste i festivalens nye registreringssystem for frivillige. For at validere din profil og dine oplysninger, skal du, senest den 18. juni, logge dig ind på festivalens system http://people-m.roskilde-festival.dk. Klik i knappen "Har du glemt dit kodeord?", skriv din mailadresse og følg det link, systemet automatisk mailer til dig – og du får nu mulighed for at skrive et password.
    Du skal nu på People-M anmode om en flytning over til Skiburgeren. Det omvendte er tilfældet, hvis du ønsker at arbejde et andet sted end Skiburgeren.

Spørgsmål om vagter, så skriv til Vagtholdet (Klaus, Rasmus eller Jannik) på skiburgervagt@roskildeskiklub.dk.

Vil du læse mere om Skiburgeren og hvad vi arbejder m.m., så klik på dette link Skiburgeren.

DEL GERNE MED ANDRE.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Skiburgeren

Hjemmesiden er opdateret 17. juni 2017  |  Sitemap