5. maj Kl. 10.00
7. maj Kl. 19.30 - Kl. 18.00 spisning (tilmelding kræves)

Skiburger-tilmelding - nu åben for tilmelding af vagter (medlemmer)

Så nærmer tiden sig for at der åbnes for tilmelding til vagter i dette års Skiburger (Roskilde Festivalen fra 25. juni til 3. juli).

I dag fredag 15. april fra kl. 19.00 kan klubbens medlemmer så tilmelde sig vagterne.
Når du har logget dig ind med din nye profil, så skal du bruge en kode, for at tilmelde dig vagter.
Det er muligt at booke en plads og/eller komme på venteliste på de hold der bliver frigivet i første omgang til Skiklubbens medlemmer.
I år er der flere og mindre hold, hvor holdene er på 6 til 12 personer, pt. er kun 2-4 pladser synlige.
Find koden efter Roskilde skiklub, Medlemslogin og derefter på siden Skiburgeren/ Vagtsystem 2016 og kode.

Brugerprofil
Forudsætningen for at tilmelde sig en vagt, er at du har oprettet en profil.
Her skal du bruge dit medlemsnr, så vi kan se du er medlem og har fortrinsret til vagterne.
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnr., så finder du det på Roskilde skiklub, Medlemslogin øverst i menupunktet 'Rediger profil'.
Bemærk! Nu kan du i din profil opdaterer ønsker for arbejdsopgaver, t-shirt størrelse og om du har deltaget tidligere.

Brug dette link til Vagtsystemet.

Tirsdag 19. april forventer vi at åbne for medarbejdere der var med sidste år.
Søndag 24. april forventer vi at åbne for alle andre.
Onsdag 22. juni er der stormøde for alle medarbejdere.
Lørdag 25. juni starter arbejdet i Skiburgeren.
Søndag 3. juli har vi de sidste vagter.

Spørgsmål, så kontakt Jesper på  j.struckmann@hotmail.com.

Vil du læse mere om Skiburgeren og hvad vi arbejder m.m., så klik på dette link Skiburgeren.

Ønske om Medarbejdercamping
Skriv til Jesper snarest muligt på  j.struckmann@hotmail.com, hvorefter i får betalingsoplysninger, da dette er en separat tilmelding.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Skiburgeren

Hjemmesiden er opdateret 24. april 2016  |  Sitemap