5. maj Kl. 10.00
7. maj Kl. 19.30 - Kl. 18.00 spisning (tilmelding kræves)

Skiburger-tilmelding - nu åben for oprettelse af profiler

Så nærmer tiden sig for at der åbnes for tilmelding til vagter i dette års Skiburger (Roskilde Festivalen fra 25. juni til 3. juli).

I dag 9. april kl. 19.00 åbnes der for oprettelse af profiler, så du skal oprette en profil og herefter er du klar til at vælge din vagt.

Her skal du bruge dit medlemsnr, så vi kan se du er medlem og har fortrinsret til vagterne.
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnr., så finder du det på Roskilde skiklub, Medlemslogin øverst i menupunktet 'Rediger profil'.
Link til Vagtsystemet.
Vagterne er synlige men kan ikke vælges.

Torsdag 14. april kl. 18.00 er der medlemsaften med spisning, hvor vi fortæller om Skiburgeren, som er ændret noget i forhold til sidste år.
Læs mere her Klubaften om bla. Skiburger 2016.

Fredag 15. april fra kl. 19.00 kan klubbens medlemmer så tilmelde sig vagterne, hvilket kan ske NÅR du har modtaget en mail med en kode, som du skal bruge når du tilmelder dig.
I første omgang er det muligt at booke en plads eller komme på venteliste på et af de hold der bliver frigivet i første omgang til Skiklubbens medlemmer.
I år der der flere og mindre hold.

Tirsdag 19. april forventer at åbne for medarbejdere der var med sidste år.
Søndag 24. april åbnes for alle andre.
Onsdag 22. juni er der stormøde for alle medarbejdere.
Lørdag 25. juni starter arbejdet i Skiburgeren.
Søndag 3. juli har vi de sidste vagter.

Spørgsmål, så kom til medlemsmøde eller kontakt Jesper på  j.struckmann@hotmail.com.

Vil du læse mere om Skiburgeren og hvad vi arbejder m.m., så klik på dette link Skiburgeren.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Skiburgeren

Hjemmesiden er opdateret 9. april 2016  |  Sitemap