5. maj Kl. 10.00
7. maj Kl. 19.30 - Kl. 18.00 spisning (tilmelding kræves)

Skiburger 2017-tilmelding - nu åben for tilmelding af vagter (medlemmer)

Så åbnes for tilmelding til vagter i dette års Skiburger (Roskilde Festivalen fra 24. juni til 2. juli).

I dag tirsdag 25. april fra kl. 20.00 kan klubbens medlemmer så tilmelde sig vagterne på vagtsystemet Skiburgeren Roskilde Festival.
Når du er logget ind med din profil, så skal du bruge en kode for at tilmelde dig et vagthold.
Find koden efter Roskilde skiklub, Medlemslogin og derefter på siden Skiburgeren/ Vagtsystem 2017 og kode.
Giv venligst IKKE koden videre til nogen uden for skiklubben.

65+ tilmeldte skal ikke gøre noget.

Forudsætningen for at tilmelde sig en vagt, er at du har oprettet en profil enten i år eller sidste år.

Hvis du ikke har en profil, så skal du bruge dit medlemsnr, så vi kan se du er medlem og har fortrinsret til vagterne.
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnr., så finder du det på Roskilde skiklub, Medlemslogin øverst i menupunktet 'Rediger profil'.

Bemærk! Du kan i din profil opdaterer ønsker for arbejdsopgaver, t-shirt størrelse og om du har deltaget tidligere.

Vær opmærksom på, hvis du opretter en ny profil, at du modtager en bekræftelse på mail, som kan gå i spam, junk eller uønsket mail afhængigt af dit mailprogram.

Onsdag 26. april kl. 18.00 er der medlemsaften med spisning, hvor vi fortæller lidt om Skiburgeren.

Søndag 30 april – Seneste tilmelding for klubbens medlemmer.
Onsdag 3 maj – Åbning for sidste års deltagere.
Søndag 7 maj – Seneste tilmelding for sidste års deltagere.
Onsdag 10 maj – Åben tilmelding

Spørgsmål om vagter, så skriv til Vagtholdet (Klaus, Rasmus eller Jannik) på skiburgervagt@roskildeskiklub.dk.

Vil du læse mere om Skiburgeren og hvad vi arbejder m.m., så klik på dette link Skiburgeren.

Ønske om Medarbejdercamping
Skriv til Vagtholdet snarest muligt på skiburgervagt@roskildeskiklub.dk hvorefter i får betalingsoplysninger, da dette er en separat tilmelding.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Skiburgeren

Hjemmesiden er opdateret 26. april 2017  |  Sitemap