Frivillige til åbning 10-11/2 2018

Efter at sneholdet har lagt sne på Hedeland Skicenter, søger vi frivillige (medlemmer) til at holde åbent i weekenden 10-11/2 2018. SMS eller ring til Otto Kornerup på 21 73 56 08 hvis du vil være med til at åbne Hedeland Skicenter for publikum!

Efter at sneholdet har lagt sne på Hedeland Skicenter, søger vi frivillige medlemmer til at holde åbent i weekenden 10-11/2 2018.

Vi håber på at kunne holde åbent begge dage, og vi mødes kl. 9 om morgenen til morgenmad og går hjem efter lukketid (kl. 17), men du kan også byde ind med "deltid", hvis du f.eks. kan om morgenen, eftermiddagen eller midt på dagen.

Vi søger frivillige til at

• Passe lift
  • Stå i skistald
  • Passe cafeen
  • Gå til hånde
  • osv.

Det plejer at være hytteligt og sjovt, og vi giver naturligvis mad og drikke.

OBS: Husk at holde øje med hjemmesiden, f.eks. hvis vi bliver nødt til at aflyse på grund af vejret, eller lignende.

Hjemmesiden er opdateret 7. februar 2018  |  Sitemap