Der er nu åben for tilmelding til Skiburgeren for skiklubbens medlemmer

Status pr. 03-04-2020 og om tilmelding for medlemmer, se mere på dette

Opdateret 06-04-2020

Roskilde Festivalen 2020 er aflyst pga. Corona

Roskilde Festival har meldt ud, at de fortsætter planlægningen af årets festival. De følger selvfølgelig situationen tæt og er i løbende kontakt med myndighederne, og ser det fortsat som et realistisk scenarie at gennemføre Roskilde Festival til sommer.

Med den udmelding fra Roskilde Festival fortsætter vi også planlægningen af aktiviteterne i Skiburgeren. Vi satser igen på at producere mere end 20.000 burgere på 4 hektiske dage på festivalen.

Opgaverne er mange under festivalen. De fleste har vi brug for til produktionen af burgerne, men råvarerne skal også forberedes i køkkenregionen, de skal bringes ud til bordene, bøfferne skal steges, rösti og vegetarburgere skal varmes i ovnene, brugte remedier skal gøres rene, området skal holdes rent og endelig skal vi også have nogen der sørger godt for os – både for hyggen og den gode forplejning.

Og til det har vi brug for 175 medarbejdere – og jo flere klubmedlemmer jo bedre. I er bare de bedste.

Tilmeldingen for klubbens medlemmer åbner i dag fredag den 3. april og 14 dage efter åbner vi for tilmeldingen for tidligere medarbejdere og igen en uge senere, åbner vi for alle. På den måde håber vi, at I kan finde en vagt, der passer jer.

Langt de fleste vagter er på 24 timer. For de modne, dvs. personer, der er over 65 år, når festivalen begynder, giver vi mulighed for at opnå en reduktion af timetallet på 4-6 timer, afhængigt af om du tilmelder dig et hold med 4 eller 3 vagter. Timereduktionen fremgår ikke af tilmeldingen, men aftales senere med produktions- eller vagtlederne.

Klik her for at se mere om Vagtfordeling, hvordan du tilmelder dig, regler m.m., for medarbejdere i Skiburgeren

Vi håber, at I er friske på at give den en skalle på festivalen, så vi også næste år har mulighed for at støtte gode initiativer i Skiklubben.

Vi glæder os til en fantastisk festival sammen med jer.
De bedste festivalhilsener
fra Skiburgerteamet