24. september Jeg har booket banen fra 13:00 til 14:00. Løbende start.Kom i god tid.
8. maj Tidspunkt følger

KlubLiv Danmark

BLIV KLUBLIV DANMARK MEDLEM OG STØT ROSKILDE SKIKLUB

Hos Roskilde Skiklub er vi en del af KlubLiv Danmark, hvor butikker og virksomheder støtter vores arbejde og aktiviteter med en procentdel af den omsætning som KlubLiv Medlemmer lægger hos dem. Så jo mere loyale vi er over for dem – jo mere støtter de os.

KlubLiv Danmark er udviklet af DGI i samarbejde med Nets og er et enkelt, sikkert og effektivt loyalitetsprogram kombineret med en unik noget-for-noget sponsormodel. Hver gang et KlubLiv Medlem bruger sit Dankort hos en KlubLiv Sponsor optjener medlemmet støtte, som sendes videre til klubben. Disse ekstra sponsormidler gør det muligt for os at udvikle klubbens aktiviteter til glæde for vores medlemmer, klublivet og alle andre i lokalområdet.

klublivdanmark.dk kan man se alle de virksomheder som er tilmeldt som KlubLiv Sponsorer, og som derfor støtter Roskilde Skiklub, når I som medlemmer handler hos dem. Og flere KlubLiv Sponsorer kommer hele tiden til. Vi vil gerne opfordre alle i og omkring Roskilde Skiklub til at støtte de lokale forretningsdrivende, som gør en ekstra indsats for at støtte os.

Hvis du er interesseret i at blive KlubLiv Medlem eller KlubLiv Sponsor sker det nemt, enkelt og sikkert på klublivdanmark.dk – men du er også velkommen til at kontakte Kenneth Bødker på mail: kenneth.bodker@roskildeskiklub.dk for yderligere info.

Her i Roskilde Skiklub Medlemsbrochure  kan du læse endnu mere om Klubliv Danmark.

Hjemmesiden er opdateret 6. oktober 2015  |  Sitemap