16. september Banen er booket fra 12:30 til 13:20. Løbende start. Kom i god tid.
27. oktober Tid og sted følger
7. maj Tidspunkt følger

Winterberg - uge 8-2018 - Børn, forældre og bedsteforældre

18. - 23. februar 2018

Kun 7 – 8 timers kørsel fra Roskilde ligger Winterberg med 26 lifter i et område med 7 bjerge, og vi bor kun 50-100 m fra Poppenbergliftene.
Vi skal bo på Schullandheim Winterberg, som ikke er luksus men med masser af plads til både børn og voksne. På vandrehjemmet er der stor spisesal, lille gymnastiksal, bordtennis, tørrerum, diverse mødelokaler, fjernsyn og projektor. For de fleste værelser er der toilet på gangen og bad i kælderen.
Du skal selv medbringe håndklæder (sengetøj er inklusiv).
Turen er med fuldpension, med varm mad til frokost. Hvis du ønsker andet end postevand til maden, er der mulighed for indkøb på færgen af øl, sodavand, vin, slik mm. I løbet af ugen bliver der lavet en indkøbstur ind til Winterberg.
Vi forventer at vi har danske skilærere med, skiskole er gratis for medlemmer op til 25 år.
Vi arrangerer skiskole for børn på alle niveauer, og kun for voksne nybegyndere.
Liftkort er til dagtimerne, har du stadig energi til aftenskiløb skal du selv købe aftenliftkort, pris ca. 20,- € for 16 år eller ældre, børn mellem fra 6 til 15 år ca. 14,- €.

Mange ski hilsener
Ole og Thomas

winterberg.jpeg
Winterberg_Skiliftkarussell.jpegwinterberg_pistekort.JPG

Fakta om turen:

Afrejse

Søndag den 18. februar mødes vi kl. 09.00 på Vikingeskibsmuseet parkering.

Hjemkomst

Fredag den 23. februar forventet ankomst kl. 18.00 til Vikingeskibsmuseet parkering.

Pris/person

Prisen pr. deltager er med transport (bus), liftkort i dagtimerne, fuld pension, aftensmad ved ankomst, morgenmad og madpakkesmøring til turen hjem ved afgang.

Voksen med liftkort

Kr. 2.800,-

Rabat Barn (0-1 år)

- Kr. 1.800,-

Rabat Barn (2-5 år)

- Kr. 1.050,-

Rabat Ungdom (6-15 år)

- Kr. 600,-

Leje af sengelinned pr. person

Kr. 40,-

Tilmelding til skiskole (medlemmer over 25 år)

Kr. 100,-

Senest den 1. december 2017 via login på www.roskildeskiklub.dk.
Det fulde deltagerbeløb betales umiddelbart efter tilmelding.
Registrering af tilmelding gælder først ved indbetaling af deltagerbeløb.
Det er efter først til mølle princippet.
Når turen er fyldt op, oprettes venteliste.
Er du på venteliste, skal du først indbetale når du er på turen eller får besked fra turarrangøren.
Indbetal på registreringsnummer 9173 og kontonummer 11323812 i Danske Bank. HUSK MEDLEMSNUMMER SOM REFERENCE.

Vi kører i bus.

Indkvartering

Vi bor på vandrehjem.
Du skal selv medbringe håndklæder (sengetøj er inklusiv).

Pension

Turen er med fuldpension, hvor vi får varm mad klokken 12 og 'madder' om aftenen.

Liftkort

4 dages liftkort for dagtimerne til hele området er med i prisen.
Har du stadig energi til aftenskiløb skal du selv købe aftenliftkort, pris ca. 20,- € for 16 år eller ældre, børn mellem fra 6 til 15 år ca. 14,- €.

Leje af udstyr

Har aftale om 10% rabat, vender tilbage med detaljer.

Skiskole

Er et tilbud til alle medlemmer, som er gratis for alle under 25 år og for tilmeldte medlemmer, over 25 år, er betalingen kr. 100,-.

BEMÆRK!
Der tilbydes kun begynderundervisning til voksne, selvom andet tilvalg er muligt.

Niveau angives ved tilmeldingen og betales hjemmefra samtidig med turbetalingen.
ALLE der er tilmeldt skiskole, vil blive testet inden skiskole start, for at sikre en korrekt placering og bedst mulig undervisning på følgende niveauer:

• Niveau 1 – grøn: Begynderkursus for dig som vil lærer at stå på ski. Vi hjælper dig med udstyret og træner på at glide, svinge, bremse og køre i lift. Forkundskaber: ingen.
  • Niveau 2 – blå: Vi udvikler din teknik for at skabe større tryghed, bedre kontrol og lære dig at dreje med parallelle ski. Forkundskaber: Du kan svinge og bremse på grønne/ blå pister
  • Niveau 3 – rød: Vi arbejder videre med din teknik for at skabe flow og sikkerhed i dit skiløb på alle typer pister uanset sværhedsgrad. Forkundskaber: Du kører kontrolleret på røde pister med parallelle ski.
  • Niveau 4 – sort: Kursus for øvede skiløbere. Vi finpudser teknikken og arbejder med skiløbet på forskelligt underlag og i varieret terræn. Forkundskaber: Du kan lide udfordringer og kører i god fart med kontrol på alle typer pister.

OBS Der kan IKKE ske tilmelding til skiskolen senere. Skiskole tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke.

Pistevisning

Der arrangeres pistevisning.

Forsikring og afbud

Se forsikringsdækning og regler for afbud via linket på vores hjemmeside under Vores retningslinjer.
Som medlem af Roskilde Skiklub er vi også dækket af medlemskab af Danmarks Skiforbund.
Husk det blå sygesikringskort og at det ikke omfatter ski-skader, hjemtransport, mv.
Overvej at tegne en rejseforsikring inden afrejse, på det som ikke er dækket af skiforbundets forsikring og det blå sygesikringskort.
Deltager ikke-medlemmer i klubbens ture, så dækker denne forsikring ikke.

Bemærkninger

Ved fordelingen af pladser og værelser tilstræbes det at hver familie har sit eget soverum.

Bank
Danske Bank