13. august kl. 14.00 – 16.00
8. maj Tidspunkt følger

STAR SAFARI TARENTAISE – uge 9 2017

24. februar - 5. marts 2017

6 dages off-piste tur med fransk bjergguide. 7 overnatninger.

Én af de bedste skiferier vi har oplevet var en stjerneskisafari med Roskilde skiklub i 2004 til Savoy, Frankrig.
I den kommende sæson vil vi forsøge at gentage succesen.
Vi skal som i 2004 bo på Hotel Le Monal i den lille bjerglandsby Sainte Foy. Sainte Foy er centralt beliggende til vores formål midt i Upper Tarentaise på vejen fra Bourg st. Maurice til Tignes/Val d’isere.
Fra denne centrale beliggenhed kan vi på 10-30 minutter nå de bedste off-piste områder I de franske alper som Tignes, Val d'Isére, Champagny, La Plagne, Montchavin, Peisey, Les Arcs, Villaroger, Sainte Foy, La Rosiére - La Thuile (Italy).
Hver morgen vælger guiden dagens destination ud fra de aktuelle vind- og vejrforhold hvilket sikrer, at vi altid kommer til at køre i den bedste sne.
Læs selv mere på dette link:
Planen er at ankomme lørdag morgen/formiddag og stå på ski lokalt lørdag inden ski-safarien starter (uden guide) om søndagen.

Mange ski hilsener Bente og Jimmy

skisafari_vallees_2017.PNG

Fakta om turen:

Afrejse

Fredag den 24 februar 2017, anslået kl. 16.00.

Hjemkomst

Søndag den 5 marts 2017.

Pris/person

Prisen er kr. 13.670,- pr. deltager er med 7 overnatninger på hotel med halvpension og off-piste guide + udlån af diverse lavineudstyr (Bipper, sonde, skovl, evt. rygsæk). Prisen inkluderer diverse liftkort og lokale taxi’er i de 6 dage vi er på safari.
Transport til destination er IKKE inkluderet. Vi regner med at arrangere fælles transport i egne biler.
Frokost + drikkevarer er IKKE inkluderet.
Bemærk: Prisen er baseret på 5 deltagere per gruppe. Ved 7 deltagere per gruppe reduceres grundprisen til 12.500 Kr.
Bemærk: Liftkort i forbindelse med eventuelt skiløb lørdag inden ski-safarien er IKKE inkluderet.

Senest den 15. november 2016 via login på www.roskildeskiklub.dk.
Der kan være max. 7 deltagere pr. guide.
Vi satser på 2 grupper, hvilket giver mulighed for at sammensætte hver gruppe efter dagens form.
Ved færre deltagere end 10 gennemføres turen med KUN eet hold (min. 5 deltagere).
Tilmelding er først gældende når depositum på kr. 5.000, pr. deltager er betalt.
Restbeløb betales senest 1. februar 2017.
Indbetal på registreringsnummer 9173 og kontonummer 11651194 i Danske Bank.
HUSK MEDLEMSNUMMER SOM REFERENCE.

Kør-selv/egen transport.
Transport til destination er IKKE inkluderet. Vi regner med at arrangere fælles transport i egne biler.

Indkvartering

Hotel Le Monal, Sainte Foy Tarentaise, Frankrig.

Pension

Halvpension.
Frokost + drikkevarer er IKKE inkluderet.

Liftkort

Bemærk: Liftkort i forbindelse med eventuelt skiløb lørdag inden ski-safarien er IKKE inkluderet.

Leje af udstyr

Lavineudstyr er inkluderet i prisen (udleveres af guiden).
Øvrigt udstyr forudsættes medbragt.

Skiskole

Dette er en off-piste tur med guide (IKKE instruktør) for øvede skiløbere – der er ingen mulighed for instruktion.

Pistevisning

Off-piste visning inkl.

Forsikring og afbud

Se forsikringsdækning og regler for afbud via linket på vores hjemmeside under Vores retningslinjer.
Som medlem af Roskilde Skiklub er vi også dækket af medlemskab af Danmarks Skiforbund.
Husk det blå sygesikringskort og at det ikke omfatter ski-skader, hjemtransport, mv.
Overvej at tegne en rejseforsikring inden afrejse, på det som ikke er dækket af skiforbundets forsikring og det blå sygesikringskort.
Deltager ikke-medlemmer i klubbens ture, så dækker denne forsikring ikke.

Bank
Danske Bank